Oprema za planinarenje
Istražite nove predele i mesta, zapazite nove pejzaže i upustite se u nove avanture bez ikakvih ograničenja.
Odeća za planinarenje. Salewa ultra lake jakne za planinarenje sa perjem, vunom, izolacijom i GoreTex i Primaloft membranama. U ponudi su još i pantalone za planinarenje, suknje za planinarenje, ¾ pantalone za planinarenje, majice za planinarenje, trekking i hiking čarape, kačketi i šeširi za planinarenje, šortsevi za planinarenje.
Obuća za planinarenje. Salewa tehničke cipele za planinarenje sa GTX membranom i Vibram đonom. Speed hiking Gore-Tex vodootporne gojzerice, patike za planinarenje i trčanje. Lizard tehničke sandale za planinarenje.
Rančevi za planinarenje i štapovi za planinarenje. Salewa trekking & hiking rančevi zapremina od 25 litara do 65 litara. Suve torbe od 5l, 10l, 20l. Viking i Salewa podesivi štapovi za planinarenje.
Osećaj da spavate na otvorenom, potpuno sigurni i zaštićeni od vremenskih uslova je neopisiv. Salewa šatori za kapovanje i vreće za spavanje.
Salewa šatori za spavanje, trosezonski i četvorosezonski šatori za dve ili tri osobe, vreće za spavanje sa Primaloft izolacijom, termalne prostirke za spavanje, posteljine za vreće i šatore, bivi (bivak) vreće, podloge za šatore.
Mesto za kupovinu outdoor opreme, opreme za planinarenje, opreme za penjanje, opreme za kampovanje je Power Bike webshop – Internet prodaja, isporuka na kućnu adresu. Posetite naše prodavnice i potražite stručni savet od naših prodavaca.

Oprema za planinarenje - raznovrsna ponuda - povoljne cene

 

Prikaz 1–20 od 382 rezultata

×