Načini plaćanja u maloprodajama i na web-u

(poslednje izmene 09.04.2021. godine)

Načini plaćanja

Plaćanje u našim maloprodajnim objektima

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Power Bike se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.
 1. Gotovinsko plaćanje
 2. Plaćanje debitnim i kreditnim karticama
  (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINA)
  Plaćanje Banka Intesa kreditnim karticama na rate bez kamate.
  Plaćanje Societe Generale Masterata kreditnom karticom na rate bez kamate.
  Za vrednost robe do 12.000,00 din do 3 rate kreditnom karticom.
  Za vrednost robe preko 12.000,00 din do 6 rata kreditnom karticom.
 3. Plaćanje čekovima
  Plaćajte čekovima građana na rate bez kamate, prva rata dospeva odmah, a ostale svakog narednog meseca.
  Za vrednost robe do 12.000,00 din do 5 rata putem čekova.
  Za vrednost robe preko 12.000,00 din do 10 rata putem čekova.
 4. Virmansko plaćanje za pravna lica, plaćanje preko računa
 5. Kupovina putem administrativne zabrane
  sindikalna prodaja, uslov za kupovinu putem administrativnih zabrana jeste ugovor poslodavca
  Lica zainteresovana za kupovinu robe na kredit putem administrativne dužna su da prilikom kupovine robe dostave Power Bike sledeću dokumentaciju:
  – Overen i popunjen obrazac administrativne zabrane
  – Fotokopija lične karte, odnosno očitanu ličnu kartu
  – Dokumenta:
  PDF obrazac administrativne zabranepreuzmite ovde;
  WORD obrazac administrativne zabranepreuzmite ovde.
 6. Plaćanje vaučerima
  kupovinom vaučera u željenom iznosu u našim maloprodajnim objektima.

Uskoro! Online plaćanje na našem webshop-u

Uskoro ćete moći da izvršite plaćanje vašom ličnom ili kompanijskom karticom, na apsolutno siguran način. Online plaćanje korišćenjem kreditne kartice je zaštićen metod, jer se vaši podaci sa kartice ne čuvaju od strane procesora transakcija, pošto su zaštićeni i kriptovani.
Da biste platili svoju porudžbinu, potrebno je da unesete broj kartice, datum isteka i CVV2/CVC2 kod (poslednje tri cifre koje se nalaze na poleđini vaše kartice, u liniji gde se nalazi i vaš potpis).
Nažalost, kuriri brzih pošti nemaju aparate za plaćanje karticama tako da ova mogućnost nije dostupna za plaćanja po prijemu robe.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Power Bike je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos za koji će račun vaše kreditne kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Sve cene su izražene sa PDV-om i nema dodatnih troškova.
×