PowerBike Leskovac

Dobrodošli u Power Bike!

Power Bike se bavi prodajom i servisom bicikala i raznovrsne sportske opreme, rezervnih delova i opreme za bicikle, fitnes sprava, rolera i klizajki, skija, bordova i prateće opreme

PowerBike Leskovac - bicikli za celu porodicu

Postojimo od 2011. godine

Osnovan početkom 2011. godine, sa biciklističkim iskustvom, iskustvom iz Planet Bike-a i ljubavi prema biciklizmu, Power Bike marljivo teži za što efikasnijom i racionalnijom uslugom. Prativši svetske trendove, opremljen adekvatnom opremom, trudi se da ostane aktivan i dosledan svog zanimanja.

Prodaja

Prodaja Power Bike-a je zasnovana na prodaji asortimana višeg nivoa. U realizaciji učestvuje tim ljudi sa bogatim iskustvom u biciklističkim i zimskim sportovima.
U našem asortimanu zastupljeni su poznati brendovi marke scott, look, uvex, shimano marker, oakley, lazer, dainese, elan, volkl, dalbelo, nordika…

Našu ponudu čine sledeće grupe artikala:

  • bicikli, rezervni delovi i oprema za bicikle
  • ski oprema, snow-bord program, klizaljke, sanke
  • fitnes sprave i raznovrsni fitnes artikli
  • roleri, trotineti, oprema za stoni tenis
  • oprema za planinarenje

Saradnja sa Planet Bike-om

Sve učestaliji i ozbiljniji Polar, zatim Shimano, Scott, Cannondale, Elan, Volkl i dr. jesu razlog visoke saradnje sa Planet Bike-om, proizvodjačem i distributerom pomenutih asortimana.

Servis

Servis motiviše, pokreće i definiše prodaju.
Naš tim čine, pored iskusnih prodavaca i administratora, takođe i specijalizovani serviseri za odrzavanje i popravku bicikala, fitness sprava skija i bordova. Smatramo da su prodaja i servis nerazdvojni činioci uspešnog i ozbiljnog poslovanja. Prodajemo i servisiramo sve vrste bicikala: dečije, mtb, treking, drumske, elektricne, a tu je i servis skija i bordova, fitnes sprava i rolera.

Servis skija i bordova

SKI renta

U zimskim uslovima pored prodaje, bavimo se i iznajmljivanjem ski opreme: skija, ski cipela, ski kaciga, magnetnih nosača, ski bordova. Ski rental počeli smo sa novim kompletima i prema potrebama klijenata dopunjujemo isključivo novim asortimanom. U ponudi za iznajmljvanje sadržano je oko stotinu kompleta skija, bordova i prateće opreme marke: elan, volkl, dalbelo, nordika, rossignol. Ski servis brine da oprema za iznajmljivanje bude uvek u besprekornom stanju i skijaši spremni za uredjene staze.

Servis fitnes sprava i opreme

Naš servis fitnes opreme raspolaže velikim izborom rezervnih delova za održavanje raznih modela Body Sculpture i Kettler sprava.
Budući da je servis fitnes sprava vrlo specifičan u zavisnosti od tipa sprave i proizvođača, najbolje da nas kontaktirate pre dolaska u servis.

Servis fitnes sprava i opreme

Power Bike tim

Miroslav Vučić

Miroslav Vučić

Vlasnik i direktor

Osnovna iskustva u biciklizmu i servisu biciklala usvojio radivši u servisu bicikala Makado iz Vranja. Od 2008 postaje član tehničke službe Planet Bikea iz Beograda.
Osnovao Power Bike 2011. godine u Leskovcu.

Miroslav, organizuje posao, radi kao prodavac i serviser bicikala, skija i bordova i fitnes sprava. Hobi biciklista i ljubitelj zimskih sportova.

Goran Šmelcerović

Goran Šmelcerović

Prodavac

Profesionalni biciklista, član seniorske biciklističke reprezentacije od 2000. godine. Prvak balkana 2006. i državni prvak u brdskoj vožnji 2008. godine. Učesnik svetskog prvenstva u Veroni i Paraolimpijskim igrama u Londonu sa slepim biciklistom Milanom Petrovicem.

Skija od svoje pete godine i kao član skijaskog društva Kukavica osvajao brojna priznanja.
Goran Šmelcerovic je u Power Bikeu od 2012. Učestvuje u organizaciji, radi kao prodavac, serviser skija i bordova, bicikala i fitnes sprava.

Milan Mitić

Milan Mitić

Prodavac i serviser

Biciklista, vozio u biciklističkim Mtb klubovima Actavis i Xt iz Leskovca.

Počeo sa radom u Power Bike-u 2012. Radi kao prodavac i serviser bicikala, skija i bordova i fitnes sprava.

Igor Antić

Prodavac i serviser

Počeo da radi u Power Bike-u 2015. godine. Organizator je i administrator servisa.

Požrtvovan, nesebičan i vrlo odgovoran u poslu. Voli prirodu, skijanje i biciklizam.

Da se ne zaboravi

Milan Jović

Milan Jović

1983. – 2017.

Počeo je sa radom u Power Bikeu početkom 2015. godine. Obavljao poslove prodavca, online prodaje i član knjigovodstvene službe. Hobi biciklista i često putovao biciklom.

Milan Jović je moj: rodjak, brat, drug i na kraju vrlo blizak kolega. Od detinjstva živeli smo, delili, osećali i rasli zajedno. Osnovnu školu u istom odeljenju, košarku trenirasmo zajedno, istu srednju školu pohadjasmo. Putovali smo vozom krijuvši se od kontrole i učivši se da pravilno pušimo cigarete. Podržavasmo pokojnog Zorana Djindjića slušavši EKV i smatravši da je „Ovo Zemlja za nas“.

Putovasmo autostopom po Srbiji. Na inicijativu našeg prijatelja Radoša Droce, danas je u Australiji, odosmo na EXIT; delismo što je moglo da se deli, žickasmo sitan novac od darežljivih Novosadjana usled nedostatka sredstava. Na plaži igrasmo fudbal protiv Engleza a stativa nije bilo. Sudija je bio naš zabavni priljatelj Dalibor Kostić. Danas se nalazi u Americi i vrlo je tužan. Na studijama, odvojismo se: svako je pratio svoj izbor sa namerom da postanemo stručni i živimo od stručnog rada.

Marta 2011, posle iskustva u ozbiljnim sistemima, oformljujem Power Bike u Leskovcu. Moj prijatelj, Milan Jović u medjuvremenu radi u telefizijama: kao snimatelj, zatim pokušava u Nemačkoj.

Februara 2014, postajemo kolege. Počinje da radi u Power Bike, za vrlo kratko vreme savladava sve prepreke, brzo uči, vodi administraciju i vrlo precizno obavlja mnogo značajnih stvari koje stoje iza svakog artikla i zaradjenog dinara. Vrlo brzo kupuje bicikl i za kratko vreme i nekoliko meseci prelazi 6000 km. Često puta smo putovali zajedno biciklama.

U vremenskom periodu od 2014.g. do danas Power Bike je mnogo napredovao. Napredovali smo zajedno i bili zadovoljni rezultatima rada. Uvek me je motivisao i bio podrska u profesinalnom radu. Smatrali smo zajedno, da posao ne bira bogate i siromasne, moramo podjednako tretirati i jedne i druge. Bili smo odgovorni i predusretljivi prema obrazovanim i manje obrazovanim. Jednostavno, voleli smo naš region, družili se sa ispravnim ljudima i smatrali smo da mozemo kroz posao unapredjivati nas i širiti pozitivnu energiju. Podržavao me je uvek i dosta smo uradili.

Dragi , kolega, prijatelju, Milane Joviću, hvala ti!

×