, ,

AKTIVNI VEŠ VIKING DECIJI ARCTIS black


AKTIVNI VEŠ VIKING DECIJI ARCTIS black

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: SKI50021952209

1990din 4350din

naručite sada i uštedite 2360 dinara
u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.BASE LAYER VIKING ARCTIS

( SKI50021952209 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking Base Layer Level 3, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odeće.

  • Materijal: 100% Polyester (Polartec®)
  • Clima control
  • Brzo sušenje
  • Visoka fleksibilnost
  • Udobna
  • Lagana

Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.

Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.

Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, Spandex – elastin omogućava veliki raspon pokreta.

Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

Base Layer Level 3

Base Layer za najzahtevnije korisnike. Primena različitih zona (zaštitne i sa povišenim nivoom ventilacije) i ergonomskog stila, koji ne ometaju kretanje tela, garantuju odličan komfor. Ima antistatična svojstva, ne izaziva alergije ili iritaciju. Kombinacija materijala sa različitim teksturama i sportskim dizajnom savršeno odražava inovativnu prirodu proizvoda.

Posebno se preporučuje za aktivnosti kao što su skijanje, snowboarding, hiking, rekreacija na otvorenom, planinarenje, zimski izleti.

POLARTEC – Izumitelj gotovo univerzalno poznatog flisa proizvodi trikotažu za svaku aktivnost na otvorenom, i ne samo za nju. U svom katalogu proizvoda, POLARTEC ima tkanine za različite primene, od kojih se sve odlikuju visokim kvalitetom, malom težinom, visokom izdržljivošću i iznad svega, visokim nivoom topline.

Više o proizvodu:Viking

Šifra proizvoda: SKI50021952209 Kategorije: , ,
×