, ,

BANDANA VIKING DECIJA SAFARI POLARTEC navy blue


BANDANA VIKING DECIJA SAFARI POLARTEC navy blue

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: SKI42520639419

1950din

u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.SKI KAPA VIKING BANDANA POLARTEC

( SKI42520639419 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking svestrana poliesterska kapa – šal sa Polartec-om, koja se može nositi na različite načine, da odgovara promenljivim vremenskim uslovima.

  • 100% polyester microfibre
  • Fleece Anti-Peeling
  • One size

POLARTEC – Izumitelj gotovo univerzalno poznatog flisa proizvodi trikotažu za svaku aktivnost na otvorenom, i ne samo za nju. U svom katalogu proizvoda, POLARTEC ima tkanine za različite primene, od kojih se sve odlikuju visokim kvalitetom, malom težinom, visokom izdržljivošću i iznad svega, visokim nivoom topline.

Više o proizvodu:Viking

Šifra proizvoda: SKI42520639419 Kategorije: , ,
×