, ,

GACE OAKLEY BIB ENDURANCE 2.0 blackout


GACE OAKLEY BIB ENDURANCE 2.0 blackout

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: OFOA40059502E

8990din 13990din

naručite sada i uštedite 5000 dinara
u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.GAĆE OAKLEY BIB ENDURANCE 2.0

( OFOA40059502E )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Oakley Endurance BIB 2.0

Dizajnirane za distance, Endurance Bib 2.0 dolazi sa carbon pedingom i reflektujućim šavovima za dodatnu sigurnost u uslovima slabog osvetljenja. Za poboljšane performanse tu je elastični sure-grip i moderni Performance fit.

  • Vidljivi elastičan anti-grip
  • Reflektujući šavovi
  • Carbon pad
  • Performance fit
  • 78% najlona, 22% elastana

Carbon peding – Napravljen od termostatskih karbonskih filamenata za pojačanu toplotu regulaciju i poboljšanu cirkulaciju krvi, Oakley Carbon Pad sa 10 mm antibakterijskom penom visoke gustine prilagođava se telu za poboljšanu ukupnu apsorpciju vibracija. Gornji sloj od poliamida i karbona, sa donjim slojem od poliestera, pomažu u oslobađanju pritiska na vitalnim tačakama i promovišu veću slobodu kretanja.

Više o proizvodu: Oakley

Šifra proizvoda: OFOA40059502E Kategorije: , ,
×