, ,

GACE OAKLEY BIB ICON 2.0 blackout


GACE OAKLEY BIB ICON 2.0 blackout

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: OFOA40017702E

6990din 10650din

naručite sada i uštedite 3660 dinara
u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.GAĆE OAKLEY BIB ICON 2.0

( OFOA40017702E )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Oakley Icon BIB 2.0

Icon Bib 2.0 dolaze sa prozračnom mrežicom i Shockless pedingom za veći komfor koji pomaže da postignete najbolje u poboljšanju vožnje. Elastičnost osigurava ugodno prijanjanje i Performance fit, dok pažljivo osmišljeni reflektujući detalji pružaju bolju vidljivost u uslovima slabog osvetljenja.

  • Mrežasta tkanina
  • Vidljiva elastika sa reflektujućim detaljima
  • Shockless Pad
  • Performance fit
  • 78% najlona, 22% elastana

Shockless peding – Bešavna mikro-vlakna smanjuju trenje i trljanje, dok pena varijabilne gustine, 8 mm-12 mm, pomaže u apsorpciji različitih teških uslova na putu. Dual layer fabrikovanje od poliamida i elastana osigurava trajni komfor i izdržljivost koji je dizajniran za distance.

Više o proizvodu: Oakley

Šifra proizvoda: OFOA40017702E Kategorije: , ,
×