, ,

GREJAC VRATA JAIL JAM ŽENSKI SUNSET black


GREJAC VRATA JAIL JAM ŽENSKI SUNSET black

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: SKI-JC0141-001

1300din 1850din

naručite sada i uštedite 550 dinara
u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.GREJAC VRATA JAIL JAM SUNSET

( SKI-JC0141-001 )

Jail Jam

Boja i zanos su prepoznatljive karakteristike Jail Jam DNK. S ovim konceptom na umu, odeljenje za dizajn stalno se bavi istraživanjem novih detalja kako bi se razvile kolekcije koje prevazilaze obično i pružaju nepogrešivu ličnost životnom stilu i urbanoj opremi. Stalna inovacija tkanina je značajna snaga marke i doprinosi tome da se ističe od svojih glavnih konkurenata na tržištu.

Carambola

Adventure – Snow – Functional – Moving – Speed – Powerful – Dynamic – Sport – Bold – Fearless – Active

Carambola linija je dizajnirana za one koji vole život na otvorenom, učestvujući i uživajući u svakodnevnim iskustvima sa bezbrižnošću. Agilni i aktivni ljudi koji vole sport i traže funkcionalnu i tehničku odeću koja nudi zaštitu od hladnoće, vetra i kiše. Minimalan dizajn razlikuje Carambola opremu, što je čini idealnom za uparivanjem sa bilo kojom tehničkom opremom. Savršena za veliki broj aktivnosti na otvorenom.

Sunset

  • Shell: 85% Cotton, 10% Polyester, 5% Elastan
  • Lining: 100% Polyester
  • One Size

Više o proizvodu: Jail Jam

Šifra proizvoda: SKI-JC0141-001 Kategorije: , ,
×