, ,

JAKNA OAKLEY CEDAR RIDGE 2.0 INSULATED 2L blue forest


JAKNA OAKLEY CEDAR RIDGE 2.0 INSULATED 2L blue forest

Napomena:

Ovaj proizvod trenutno nemamo na stanju

Šifra proizvoda: O412785A6CT

19990din 28990din

naručite sada i uštedite 9000 dinara
u cenu je uračunat PDV

Ovaj proizvod trenutno nemamo na stanju

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.JAKNA OAKLEY CEDAR 2.0 INSULATED 2L

( O412785A6CT )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Oakley Cedar Ridge 2.0 Insulated 2L

Cedar Ridge 2.0 Insulated 2L 10K jaknu karakteriše 3M Thinsulate i FN DRY 10K tkanina i vodootporan, prozračan Biozone sistem za ultimativno funkcionalno zimsko nošenje. Artikulirani rukavi nude poboljšanu mobilnost, a ventilacioni sistem sa rajsferšlusom sa Hydrophilic laminiranjem pruža izvanredno upravljanje vlagom. Podesiva, ergonomska kapuljača, podesivi rub sa mrežom i elastičnim zatvaračem sigurnog prianjanja i četiri spoljna džepa sa rajsferšlusom kompletiraju jaknu.

100% poliester

● Thinsulate

Originalna toplina bez obilne izolacije. Centimetar po centimetar, nijedna izolacija vas ne čini toplijim od Thinsulate. Kada upoređujete jednake debljine, Thinsulate izolacija obezbeđuje do dvostruko više toplote od ostalih visokoizolacionih izolacionih materijala i gotovo jedan i po put topline paperja.

● Oakley FN Dry tehnologija – zaštitni sloj koji se nanosi na tkaninu kako bi bili suvi i zaštićeni od najoštrijih elemenata, deluje kao barijera elementima. FN Dry omogućava toplini i znoju da izlaze isparavanjem, omogućujući vam da budete topli, suvi i ugodni.

Waterproof: 10,000mm H2O – Breathability: 10,000 g/m2/24 h

● BioZone sistem postave unapređuje upravljanje vlagom, izolaciju i kretanje u kritičnim područjima.

Više o proizvodu: Oakley

Šifra proizvoda: O412785A6CT Kategorije: , ,
×