,

KACIGA ROLLERBLADE DECIJA RB midnight blue-orange


KACIGA ROLLERBLADE DECIJA RB midnight blue-orange

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: R060H0100847

3600din

u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.ROLLERBLADE KACIGA RB JR

( R060H0100847 )

Rollerblade RB Jr

Rollerblade Jr kaciga.

Rollerblade Jr kaciga je idealna za male vozače rolera. Komforna je, lagna i pruža odličnu zaštitu. Deca su odvažnija nego ikad, bez obzira na to koji je sport u pitanju, tako da je RB Jr kaciga siguran način zaštite. Skate Style Shape, 11 otvora, unutrašnji sloj od pene i lako uklapanje će zadovoljiti i najzahtevnijeg mladog vozača rolera.

CE certifikat.

Veličine cm / S (50-54), M (54-58)

Karakreristike:

  • Street Style – apeluje na decu koja dobijaju prvi par rolera. Pomaže u formiranju vozača rolera sa odgovarajućom količinom zaštite.
  • Čvrsta, lepljena konstrukcija sa 11 otvora za zaštitu i prozračnost. Drži kacigu zajedno i sprečava naglo zaustavljanje prilikom udara.
  • EPS Liner rasipa silu i apsorbuje udarce.
  • Adjustable Ring Sizing System omogućava savršeno podešavanje, kaiš za bradu i zaključavanje Y-kaiša osiguravaju udobno prijanjanje.
  • Reflektivne etikete za sigurnost.
  • CE certifikat.

Više o proizvodu: RollerBlade

Šifra proizvoda: R060H0100847 Kategorije: ,
×