, ,

KACIGA SKI OAKLEY MOD1 white


KACIGA SKI OAKLEY MOD1 white

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: O99505-100

7990din 11750din

naručite sada i uštedite 3760 dinara
u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.KACIGA OAKLEY MOD1

( O99505-100 )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Integracija ski naočara i kacige je ključna stvar. Nepravilno stajanje može rezultirati nelagodom i lošim performansama, što dovodi do lošeg iskustva u vožnji na planini. Oakley je napravio opsežnu količinu istraživanja kako bi uistinu razumeo probleme koji izazivaju nepravilno uklapanje. Zatim je postavio cilj da reši te probleme i stvori najudobniju kacigu koja se integriše sa bilo kojim ski naočarima koje uparite sa njom.

Oakley MOD1

Lagana i niskoprofilno dizajnirana kaciga inspirisana klasičnim skate-style kacigama. MOD1 nudi jednostavnost sa vrhunskom funkcionalnošću bez obzira gde vas planinske avanture odvedu.

Karakteristike

● BOA® 360 FIT SYSTEM: Potpuno podesiv dizajn kako bi vam omogućio precizno prijanjanje kacige na glavu.

● FIXED VENTILATION: Fiksna ventilacija omogućava da vrući vazduh izađe sa vrha kacige.

● FIDLOCK® BUCKLE: Magnetni bezbednosni sistem zatvaranja omogućava vam da kacigu vežete
rukavicama.

● REMOVABLE LINER/EARPADS: Omogućava jednostavno čišćenje jer se može prati u veš mašini, prilagodljiv je za različite vremenske uslove i pruža slobodu nošenja trake ski naočara ispod kacige.

● BRIM/GOGGLE VENTILATION: Omogućava nesmetani protok vrućeg vazduha iz ski naočala kroz ventilaciju na kacigi za bolje anti-fog performanse.

● ASTM F2040 i CE certification

● Small (51-55cm) / Medium (55-59cm) / Large (59-63cm) / Extra Large (61-65cm)

Više o proizvodu: Oakley

Šifra proizvoda: O99505-100 Kategorije: , ,
×