, ,

KACIGA SKI OAKLEY MOD5 FACTORY PILOT matte black


KACIGA SKI OAKLEY MOD5 FACTORY PILOT matte black

Napomena:

Ovaj proizvod trenutno nemamo na stanju

Šifra proizvoda: O99430FP-02K

20500din

u cenu je uračunat PDV

Ovaj proizvod trenutno nemamo na stanju

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.KACIGA OAKLEY MOD5 FACTORY PILOT

( O99430FP-02K )

Oakley

Oakley je nagon za rešavanje problema. Potreba da budete hrabri i prkosni kroz ikonične dizajne. Mišljenje koje izaziva naš vlastiti način razmišljanja i zanemaruje status quo.

Integracija ski naočara i kacige je ključna stvar. Nepravilno stajanje može rezultirati nelagodom i lošim performansama, što dovodi do lošeg iskustva u vožnji na planini. Oakley je napravio opsežnu količinu istraživanja kako bi uistinu razumeo probleme koji izazivaju nepravilno uklapanje. Zatim je postavio cilj da reši te probleme i stvori najudobniju kacigu koja se integriše sa bilo kojim ski naočarima koje uparite sa njom.

Oakley MOD5 Factory Pilot

Big-Mountain brawn, dizajnirana za one koji zahtevaju najviši nivo performansi, MOD5 pruža savršen balans povećane zaštite i uštede na težini za tehničku vožnju.

Karakteristike

● ADJUSTABLE VENTILATION: Podesiva ventilacija omogućava vrućem vazduhu da brzo izađe sa vrha kacige. Ako se uslovi okrenu, zatvorite ventilacioni otvor da bi vam glava bila topla i suva.

● BOA® 270 FIT SYSTEM: Potpuno podesiv dizajn kako bi vam omogućio precizno prijanjanje kacige na glavu.

● FIDLOCK® BUCKLE: Magnetni bezbednosni sistem zatvaranja omogućava vam da kacigu vežete rukavicama.

● REMOVABLE LINER/EARPADS: Omogućava jednostavno čišćenje jer se može prati u veš mašini, prilagodljiv je za različite vremenske uslove i pruža slobodu nošenja trake ski naočara ispod kacige.

● MODULAR BRIM SYSTEM: Dva različito dizajnirana zamenjiva vizira omogućavaju savršenu integraciju kacige i ski naočara, bez obzira na veličinu ili oblik vaših omiljenih ski naočara.

● BRIM/GOGGLE VENTILATION: Omogućava nesmetani protok vrućeg vazduha iz ski naočala kroz ventilaciju na kacigi za bolje anti-fog performanse.

● ASTM F2040 i CE EN1077 certifications

●Small (51-55cm) / Medium (55-59cm) / Large (59-63cm)

● Factory pilot

Nakon više od 40 godina neumoljive inovacije, ova kolekcija odaje počast originalnim pilotima Oakley tehnologije koji su napredovali do većih visina. Oni su legendarni skijaši i vozači koji su gurnuli mogućnost do novih granica i nadahnuli nas na isto sa tehnologijom. Sa originalnim fabričkim pilot logotipom i novim kombinacijama boja kako bismo unapredili progres i ekspanziju ove kolekcije nasleđa

Više o proizvodu: Oakley

Šifra proizvoda: O99430FP-02K Kategorije: , ,
×