, ,

KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS black


KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS black

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: SC2717520001

15660din

u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS

( SC2717520001 )

Ažurirane forme i dramatično nižeg profila Scott Symbol 2 Plus je savršena freeskier kaciga. 360° Pure Sound jastučići za uši i MIPS Brain Protection sistem čine Symbol 2 Plus jednom od najsigurnijih kaciga na tržištu.

Range Of Use: Snowsports

Specifikacija:

  • Konstrukcija: PC In-mold with EPS liner / PC bottom wrap
  • Sistem podešavanja – WRAS 2 Fit System
  • MIPS® Brain Protection System
  • 360° Pure Sound Technology
  • Dual Active Venting System

Scott ski kaciga proizvedena “In-Mold” tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( Microshell ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbeđuje sigurnu zaštitu u slučaju udarca i malu težinu.

MIPS – Multi-directional Impact Protection System.

Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva.

Posebna pažnja je stavljena na obezbeđivanje integracije MIPS u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju.

Nošenjem kacige na glavi nećete primetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, u saznanju, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

Dual Active Venting system – Scott najnapredniji sistem ventilacije omogućava korisniku da precizno reguliše protok vazduha kroz kacigu, za optimalnu ventilaciju u svim vremenskim uslovima. Ovo se postiže pomoću dva, jednostavna za korišćenje, klizača koji omogućavaju fino podešavanje performansi ventilacije u prednjem i gornjem delu kacige.

Na planini bezbednost je na prvom mestu, i sposobnost da čujete šta se dešava oko vas jer vam to može spasiti život.

360° Pure Sound tehnologija povećava sposobnost sluha dok nosite Scott kacigu.

Podignite na viši nivo svoju sigurnost!

Scott WRAS 2 Fit System osigurava precizno prilagođavanje obliku glave, garantuje udobno prijanjanje kacige na glavi.

Više o proizvodu: SCOTT

Šifra proizvoda: SC2717520001 Kategorije: , ,
×