, ,

KAPA JAIL JAM GRANADILLA ŽENSKA TRAPPER black


KAPA JAIL JAM GRANADILLA ŽENSKA TRAPPER black

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: SKI-JG5403-001

5640din

u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.KAPA JAIL JAM GRANADILLA ŽESNKA TRAPPER CAP

( SKI-JG5403-001 )

Jail Jam

Boja i zanos su prepoznatljive karakteristike Jail Jam DNK. S ovim konceptom na umu, odeljenje za dizajn stalno se bavi istraživanjem novih detalja kako bi se razvile kolekcije koje prevazilaze obično i pružaju nepogrešivu ličnost životnom stilu i urbanoj opremi. Stalna inovacija tkanina je značajna snaga marke i doprinosi tome da se ističe od svojih glavnih konkurenata na tržištu.

Granadilla

High-Class – Exclusive – Vogue – Elegant – Stylish – Warm – Details – Passion – Fashionable

Duh Granadilla je elegantan i profinjen, sofisticirana privlačnost reinterpretirana u savremenom casual ključu.
Tekuća stiliska istraživanja se materijalizuju u kolekcijama koje slobodno prolaze kroz klasične sadržaje, transformišu svoju prirodu i ukrašavaju svoju jednostavnost bezvremenim stilskim detaljima.

Kvalitetna vlakna, pažnja posvećena detaljima i kvalitet dizajna tumače tradiciju i kreativnost do savršenstva, čineći Granadilla artikle idealnom sintezom casual i elegantnih stilova.

Sjajna mekoća mohera i angore, elegancija krzna i upotreba strass-a i metalnih vlakana daje Granadilla artiklima moderan, elegantan i visokokvalitetni stav, idealan za grad, kao i za ekskluzivne après-ski na snegu.

Trapper Cap

  • Shell: 100% Polyester
  • Lining: 100% Polyester
  • Fine Italian manufacture
  • Faux Fur
  • One Size

Više o proizvodu: Jail Jam

Šifra proizvoda: SKI-JG5403-001 Kategorije: , ,
×