,

LOPTA PILATES MASIRAJUCA 65cm BB-003 blue


LOPTA PILATES MASIRAJUCA 65cm BB-003 blue

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: FIT-0607-65

1140din 1900din

naručite sada i uštedite 760 dinara
u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.LOPTA PILATES MASIRAJUCA 65cm BB-003

( FIT-0607-65 )

Lopta je savršena je za vežbe korektivnog, istezanja, jačanja i rehabilitacije. Takođe je nezamjenjiva za pilates i joga vežbe. Mogu je koristiti i profesionalni sportisti i ljudi koji se vole povremeno kretati. Visoka efikasnost treninga uz upotrebu lopti rezultat je potrebe za izvođenjem vežbi na nestabilnim površinama, što dodatno stimuliše posturalne mišiće. Zahvaljujući tome, vežbanje sa loptom je odličan način da izbegnete probleme sa leđima i osigurate pravilno držanje. Takođe je dobar način da poboljšate osećaj ravnoteže i osećaj tela u prostoru.

Bodi Sculpture lopta napravljena je od najkvalitetnije gume. Projekcije na površini lopte nežno masiraju telo dok vežbate. Takođe stimulišu nervne receptore, zahvaljujući kojima se BB-003 lopta može koristiti u lečenju neuroloških bolesti. Maksimalno opterećenje lopte je do 250kg. Veličina lopte od 65cm je prilagođena visini osobe 166-180cm.

Više o proizvodu: BODY SCULPTURE

Šifra proizvoda: FIT-0607-65 Kategorije: ,
×