, ,

MASKA VIKING Wind Locker yellow


MASKA VIKING Wind Locker yellow

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: SKI29512204172

2450din

u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.VIKING SKI MASKA

( SKI29512204172 )

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking ski maska za lice i vrat

  • Spoljni materijal: Woven WindLocker
  • Membrana: WindLocker
  • Perforacija
  • Dodatna zaštita za vrat
  • Otvaranje/zatvaranje Velcro – čičak traka

Viking ski maska za lice i vrat je savršen izbor za sportske aktivnosti na hladnom i vetrovitom vremenu.

Wind Locker – veoma lagana i elastična membrana smeštena između dva sloja fleece. Wind Locker dobro štiti od hladnog vazduha, posebno protiv vetra, omogućavajući koži da slobodno diše. Wind Locker ima dobre anti-pilling sposobnosti, lako se čisti, brzo se suši i otporan je na oštećenja.

Više o proizvodu:Viking

Šifra proizvoda: SKI29512204172 Kategorije: , ,
×