, ,

NAOCARE OAKLEY CLIFDEN matte black-prizm snow torch


NAOCARE OAKLEY CLIFDEN matte black-prizm snow torch

(2 recenzije korisnika)
Napomena:

Ovaj proizvod trenutno nemamo na stanju

Šifra proizvoda: O94400356

19990din

u cenu je uračunat PDV

Ovaj proizvod trenutno nemamo na stanjuNAOČARE OAKLEY CLIFDEN

( O94400356 )

Oakley

Oakley sportske naočare kombinuju dizajn i funkcionalnost na neusporediv način. Sa svojim jasno prepoznatljivim sportskim korenima, modeli nude estetiku bez premca i brojne inovacije. Izbor se kreće od sportskih naočara do high-end performans modela. Fokus na svim proizvodima je na maksimalnoj udobnosti nošenja, vrhunskoj zaštiti i najboljoj vidljivosti.

Oakley Clifden

Započnite sledeću avanturu sa Oakley Clifden, vrhunska stakla izgrađena radi zaštite od elemenata. Stil spaja Prizm tehnologiju stakala, najbolju u klasi tehnologije stakala, sa najboljim dizajnom u klasi ramova sa bočnim štitnicima, bridge blocker-om i integrisanom sajlicom za nošenje, skladištenje i udobnost.

 • ● Model: Oakley Clifden
 • Boja rama: Matte Black
 • Fit: Standard
 • Product Code: OO9440-0356

 • ● Stakla:
 • Boja stakla: Prizm Snow Torch
 • Tip stakla: Prizm
 • Transmisija svetla: 19%
 • Svetlosni uslovi: Medium Light / Protection Index 2 / za srednje svetle uslove
 • Kontrast: Povećan
 • Boja baze stakla: Rose
 • UV zaštita: Sva Oakley stakla blokiraju 100% UVA, UVB i UVC zrake i štetno plavo svetlo do 400nm

 • ● Karakteristike
 • Dizajn: Funkcionalni sportski dizajn napravljen da pruži maksimalan komfor i zaštitu kako bi poboljšao performanse iskustva pri visokoj izloženosti svetlosti
 • Vidite Više Detalja: Prizm stakla koja su dizajnirana da poboljšaju boju, kontrast i detalje kako bi se iskoristile sve aktivnosti
 • Bez Klizanja: Unobtainium jastučići za nos povećavaju prijanjanje pri znojenju kako bi se naočare sačuvale na svom mestu bez žrtvovanja udobnosti
 • Zaštita: Zamenljivi i uklonjivi bridge blocker i bočni štitnici od Unobtainijuma dizajnirani da blokiraju odsjaj i zaštite lice
 • Sajlica: Sa integrisanom 50cm, visoko fleksibilnom, presvučenom sajlicom od čelika, sportisti svih nivoa moći će pouzdano da nose Clifden na licu ili vratu kako bi mogli manje da brinu o svojim naočarima i više o uslovima oko sebe

Tehnologije:

● UV Protection

Možete biti zaslepljeni onim što ne vidite.

Nevidljivi oblik radijacije, UV zraci obasipaju vaše mrežnjače sa 186.000 milja u sekundi. Oštećenje očiju povezano sa UV zračenjem uključuje katarakt, fotokeratitis i pterigijum. UV oštećenja se vremenom povećavaju. Uopšte ne osećate UV zrake, tako da ne postoji prirodno upozorenje da se nanosi šteta. I mada oblaci smanjuju nivo UV zraka koji dopire do vaših očiju, oblaci ne blokiraju UV zrake potpuno – što znači da vaše oči mogu biti izložene UV zracima čak i po oblačnom vremenu.

Thermonuclear Protection

Oakley Plutonite® materijal za stakla zaustavlja svaku talasnu dužinu ultraljubičastog zračenja iz termonuklearne peći sunca, a ne samo oblik niže energije koji se zove UVA. Čak i Oakley providna stakla filtriraju 100% UV zračenja.

– Oakley Plutonite filtrira 100% UVA, UVB, UVC i štetno plavo svetlo do 400nm.

– Sam materijal stakla blokira UV zrake, tako da se ne morate oslanjati na tanak površinski premaz koji može da se skine ili ogrebe.

– Oakley optičke tehnologije omogućavaju zakrivljenost stakla koja poboljšava zaštitu na vrhu i bočnim stranama očiju.

– Sva Oakley sunčana stakla i Oakley Authentic Prescription Lenses pružaju 100% UV zaštitu.

● Prizm Sport

Oakley Prizm – tehnologija stakla pretvorila je naočare u vitalnu opremu za sport. Sve se svodi na poboljšanje detalja na najpreciznije načine kako bi se optimizovalo vaše vizuelno iskustvo, a rezultat su performanse koje menjaju igru.

Oakley analizira zahteve svakog sporta i okruženja da bi osigurali da svako staklo prenosi prave talasne dužine. Na taj način možete doživeti izoštrenu vizuelnu oštrinu koja vam pomaže da sve jasnije vidite i brže reagujete. Osim poboljšanog prepoznavanja detalja koji vam pomaže da uočite ono što treba da vidite, Prizm Sport stakla poboljšavaju vašu sposobnost da vidite i pratite pokretne objekte na periferiji. Kakav god da je sport, imaćete poboljšane performanse koje će vam pomoći da se takmičite sa samopouzdanjem.

● Prizm Snow – stakla

Dizajnirana da vam pomognu da vidite konture snega, izbočine i teksture u različitim svetlosnim i snežnim uslovima.

● Unobtainium

Prvi put predstavljen na Oakley sport performance proizvodima, Unobtainium jastučići za uši i nos pružaju povećanu udobnost i performanse. Povećava grip znojem.

Više o proizvodu: Oakley

Šifra proizvoda: O94400356 Kategorije: , ,

Na osnovu 2 recenzije

prosečna ocena5.0
2
0
0
0
0

Napiši recenziju

 1. David (potvrđen vlasnik)

  Vrlo sam zadovoljan ovim proizvodom.

  David

 2. Jakov (potvrđen vlasnik)

  Vrlo sam zadovoljan ovim proizvodom.

  Jakov

×