, ,

NAOCARE SKI BOLLE SCARLETT matte white & grey sunshine


NAOCARE SKI BOLLE SCARLETT matte white & grey sunshine

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: SKI-21857

6500din 9200din

naručite sada i uštedite 2700 dinara
u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.SKI NAOČARE BOLLE SCARLETT

( SKI-21857 )

Performance

Bolle Scarlett – moderne i neverovatno prijatne za nošenje ski naočare dizajnirane za dame koje ne prihvataju kompromis između elegancije, tehnologije i udobnosti.

Specifikacija:

  • Boja okvira: White & Grey
  • Dimenzija okvira: Small / Medium
  • Stakla: Sunshine / Cat.3 (VLT 14%)
  • Flow-Tech® venting
  • Double layer face foam
  • Siliconised strap
  • Double lens
  • P80+ anti-fog
  • Carbo-Glas® anti-scratch

SUNSHINE / Cat.3 (VLT 14%)

Good Weather

Braon stakla sa Gold Mirror premazom poboljšavaju kontrast boja i nude superiornu vizuelnu definiciju. Idealna u sunčanim uslovima, ogledalo premaz obezbeđuje više optičkog komfora u svetlim uslovima i stil bez premca.

Sva Bolle stakla blokiraju štetne UVA / UVB zrake do 400 nanometara.

Flow-Tech Venting – ventilacioni sistem koji u svakom trenutku usmerava protok vazduha preko unutrašnje površine stakla, čime se smanjuje mogućnost potencijalog magljenja i održava vašu viziju netaknutom.

Double layer face foam – pena srednje gustine podupire mekani micro-fleece sloj za precizno uklapanje oko lica i zaštitu od vetra i snega.

Siliconised strap – traka obložena silikonom eliminiše klizanje trake sa kacige.

Double lens – dupla stakla formiraju termalnu barijeru između hladnog suvog spoljašnjeg vazduha i vlage generisane intenzivnom aktivnošću i sprečavaju stvaranje kondenzacije.

P80+ anti-fog – premium anti-fog sloj ugrađen u unutrašnje staklo raspršuje molekule vode preko površine stakla i ograničava stvaranje kondenzacije koja može ugroziti Vaš kristalno jasan pogled na teren ispred.

Carbo-Glas® anti-scratch – spoljašnje staklo je obloženo zaštitnim slojem koji sprečava ogrebotine i održavaja stakla i pogled jasnim.

Više o proizvodu: BOLLE

Šifra proizvoda: SKI-21857 Kategorije: , ,
×