,

PATIKE SALEWA WILDFIRE GTX myrtle-fluo green


PATIKE SALEWA WILDFIRE GTX myrtle-fluo green

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: SLW-634875949

17600din 20400din

naručite sada i uštedite 2800 dinara
u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.PATIKE SALEWA WILDFIRE GORE-TEX

( SLW-634875949 )

Precizna i udobna tech approach cipela sa Pomoca đonom i vodootpornom i prozračnom GORE-TEX® zaštitom za veću preciznost penjanja i veću udobnost.

Patike SALEWA WILDFIRE GORE-TEX

Tech approach

  • Upper: Breathable mesh / Exa Shell Over Injected 3D Cage
  • Lining: GORE-TEX® Extended Comfort

Težina: 430g

  • 3F System
  • Climbing Lacing
  • EXA-SHELL
  • Gore-Tex
  • Ortholite®
  • POMOCA® S Path
  • Pomoca outsole

Tehnologije:

3F System – Nepobediva kombinacija fleksibilnosti, anatomske podrške zgloba i savršenog prijanjanja.

Climbing Lacing – Napredni sistem uvezivanja, proširenje do prstiju nogu koje omogućava da se cipele mogu prilagoditi potrebama svakog pojedinca, nudeći više udobnosti i preciznosti.

GORE-TEX – paropropustljiva membrana visokih performansi projektovana da formira neprobojnu barijeru protiv vetra i vode.

Više od 30 godina, GORE-TEX proizvodi pružaju udobnost i zaštitu, tako da možete uživati u svojim aktivnostima na otvorenom sa sigurnošću.

GORE-TEX Tehnologija garantuje da su vam stopala uvek suva! Gore- Tex membrana je srce GORE-TEX proizvoda, ova membrana sadrži preko 9 milijardi mikroskopskih pora, koje su 20.000 puta manje od kapi vode, ali 700 puta veće od molekula vodene pare, GORE-TEX membrana je savršena prepreka kiši i vetru, a omogućava znoju da ispari. Čak i u slučajevima ekstremnog fizičkog napora, vlaga i znoj će biti transportovani do spoljne strane obuće i omogućiti prijatan, topao i suv osećaj u obući sa GORE-TEX membranom.

POMOCA Speed Mtn đon karakteriše optimalan odnos prianjanja i trakcije. Prianjanje se obezbeđuje novim POMOCA butil jedinjenjem koji postiže visok nivo na suvoj, vlažnoj i tvrdoj površini. Pravilno prianjanje na blatu i mekanom terenu garantovano je profiliranjem đona.

Više o proizvodu: SALEWA

Šifra proizvoda: SLW-634875949 Kategorije: ,
×