,

PENASTI VALJAK ZA PILATES BB-026 blue 33cm


PENASTI VALJAK ZA PILATES BB-026 blue 33cm

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: FIT-0579

3000din

u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.PENASTI VALJAK ZA PILATES BB-026 blue 33cm

( FIT-0579 )

Najvažniji učinak rolera na mišiće je masaža i istezanje mišićnog vezivnog tkiva kao i uklanjanje žarišnih tačaka a time opuštanje hronične zategnutosti mišića. Rolanje po mišiću će omogućiti bolju cirkulaciju u mišiću i oksigenaciju krvi, što će doprineti bržem oporavku mišića nakon vežbe. Osim navedenog roler može biti velika pomoć u rešavanju celulita.

Roler za masažu je odlična sprava za istezanje. Ublažava zategnutost mišića, mekih tkiva, gornjeg i donjeg dela leđa, tetive kolena, nadlaktice i još mnogo toga!

Masažni roler – napravljen je tako oponaša ručnu masažu dlanovima dok istureni delovi daju utisak masaže prstima. Zbog toga ima učinak na bolju cirkulaciju i oksigenaciju krvi, čime krv i hranjive materije dolaze do bolnih i oštećenih mesta na mišiću.

Idealan za putovanja, pogodan za: telo, noge, bedra, ruke, ahilovu pet, vrat i ramena.

Više o proizvodu: BODY SCULPTURE

Šifra proizvoda: FIT-0579 Kategorije: ,

Na osnovu 0 recenzija

prosečna ocena0.0
1
0
0
0
0

Napiši recenziju

  1. David (potvrđen vlasnik)

    Optimalan odnos cene i kvaliteta.

    David

×