, ,

SKIJE ELAN RIPSTICK 116


SKIJE ELAN RIPSTICK 116

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: SKI-AD0DXF18

38990din 63800din

naručite sada i uštedite 24810 dinara
u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.SKIJE ELAN RIPSTICK 116

( SKI-AD0DXF18 )

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. “Good Times”

FREERIDE RIPSTICK

Elan Ripstick 116

Ripstick je stvoren da pomogne svim skijašima da se ističu na najtežem terenu i u najvećim izazovima.

Za napredne i stručne skijaše koji traže izuzetne performanse za istraživanje onoga što planina ima da ponudi, u bilo kojim snežnim uslovima, bez ikakvih ograničenja.

Kao najšira skija u Elanovoj kolekciji, Ripstick 116 ima izazovan zadatak jer mora da opravda svoju vodeću ulogu. Dizajnirana kao freeride skija za najteže terene i snežne uslove, robusna je, a opet odzivna i živahna. Amphibio profil pruža neverovatnu okretnost i stabilnost pri velikim brzinama i dubokom snegu, Ripstick 116 se takođe odlično snalazi i u manje idealnim uslovima kada se sneg lomi ili je oduvan, zahvaljujući SST bočnim rubovima, koji omogućavaju direktan prenos energije sa skijaša na skije. Za izvrsne vozne performanse pobrinula se inovativna TNT tehnologija, koja se sastoji od drvenog jezgra sa karbonskim cevima na bokovima i inovativnim VaporTip umetcima na prednjem i zadnjem delu skija, koji osiguravaju malu težinu na krajevima skija i znatno smanjuju vibracije.

Target User

– SKI LEVEL:

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ●

– TERRAIN:

Groomed – Variable – Powder

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TNT technology, SST sidewall, TubeLite Woodcore, VaporTip, Fiberglass
  • Geometrija: 143/116/132
  • Dužina / Radius: 185(20.3), 193(22.9)
  • Sistem / Plate: Flat
  • Preporučen vez: ATTACK2 18 (X) AT W_O BRAKE

Amphibio koncept – jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.

Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

TNT technology – jedinstvena i inovativna kombinacija TubeLite Woodcore, tip-to-tail carbon cevi, VaporTip umetka, i naprednih kompozita koji su integrisani u jezgru vrha skije.

SST – Sidewall Construction – vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, “odrezan” pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

TubeLite Woodcore – dve super lagane šuplje 5mm karbonske cevi umetnute u bokove laganog laminirang drvenog jezgra. One obezbeđuju torzionu stabilnost i snažan rebound, uz redukciju težine jezgra. Rezultat je neverovatan lagan odziv i stabilnost.

VaporTip – umeci od naprednih kompozita integrisani u jezgru na vrhu i repu skije. Ovi umeci smanjuju težinu i vibracije, dramatično poboljšavaju stabilnosti i obezbeđuju udobnu vožnju čak i u najtežim uslovima.

Fiberglass – pozicioniran iznad ili ispod ski jezgra, Fiberglass ojačanje optimizuje flex obrazac i povećava otpornost na uvijanje.

Više o proizvodu:ELAN

Šifra proizvoda: SKI-AD0DXF18 Kategorije: , ,
×