, ,

SKIJE ELAN WINGMAN 86 CTI FX EMX12 (DB1922)


SKIJE ELAN WINGMAN 86 CTI FX EMX12 (DB1922)

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: SKI-ABAEVU19

54350din 72450din

naručite sada i uštedite 18100 dinara
u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.SKIJE ELAN WINGMAN 86 CTI FX EMX 12.0

( SKI-ABAEVU19 )

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. “Good Times”

ALL MOUNTAIN WINGMAN

Osetite slobodu otvorenog terena i pripremite se za istraživanje, Wingman ti čuva leđa. Ne radi se samo o pronalaženju idealne situacije, već o pronalaženju zadovoljstva.

Don’t fear to explore. Wingman takes care of you.

Wingman serija spaja Elanove nagrađivane tehnologije sa all-mountain skijanjem. Napravljen da poboljša energiju skijaša u svim uslovima i terenima, Wingman ti uvek čuva leđa. Kao najbliži most Ripstick kolekciji, Wingman je izgrađen sa sledećom evolucijom Elanovog modernog asimetričnog ski dizajna, Amphibio sa Truline tehnologijom utiče na profil i konstrukciju desnih i levih skija kako bi napravili savršen zaokret.

Elan Wingman 86 CTi

THE ALPINE ALL-TERRAIN SUV

Wingman 86 CTi je savršen alat za all-mountain skijaše, kombinuje off-piste sposobnosti skijanja sa izuzetnim prianjanjem za savršene zaokrete na uređenim podlogama.

Kao najšira skija u Wingman seriji, Wingman 86 CTi najbliži je rođak serije Ripstick. Dovoljno je široka za off-piste istraživanje, ali primarno dizajniran za kroćenje staza, od ispeglanih jutarnjih do iskijanih popodnevnih. Izuzetno je stabilan u mekom snegu i pouzdan na tvrdim podlogama. Laminirano drveno jezgro je oplemenjeno Amphibio Truline tehnologijom, ojačanjima od karbonskih cevi i Mono Ti konstrukcijom za veću stabilnost, odzivnost i sveukupne performanse, Wingman 86 C Ti odiše energijom na svakom koraku na planini.

Target User

– SKI LEVEL:

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

– TERRAIN:

Groomed – Variable – Powder

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○

– SPEED:

Slow – Medium – Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, SST Sidewall, Tubelite Woodcore, Carbon Rods, MonoTi
  • Geometrija: 130/86/115
  • Dužina / Radius: 160(13.8), 166(14.7), 172(15.6), 178(16.5), 184(17.4)
  • Sistem / Plate: Fusion X
  • Vez: EMX 12.0 GW Fusion X BLK/GRN

Amphibio koncept – jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.

Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology

Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

SST Sidewall

Sidewall Construction – vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, “odrezan” pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

CTI je nova generacija dizajna ski konstrukcija za skije visokih performansi sa širim platformama. Lagani dizajn uključuje sloj titanijuma sa uzdužnim karbonskim šipkama, da bi se osigurala torziona stabilnost, snažan rebound i glatki prelazi iz zaokreta u zaokret.

TubeLite Woodcore – dve super lagane šuplje 5mm karbonske cevi ( Carbon Rods ) umetnute u bokove laganog laminirang drvenog jezgra. One obezbeđuju torzionu stabilnost i snažan rebound, uz redukciju težine jezgra. Rezultat je neverovatan lagan odziv i stabilnost.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

FUSION X

The next generation of binding systems.

Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Više o proizvodu:ELAN

Šifra proizvoda: SKI-ABAEVU19 Kategorije: , ,
×