, ,

TRENAŽER ELITE ROLLER QUICK-MOTION


TRENAŽER ELITE ROLLER QUICK-MOTION

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: TRN-0162001

49990din

u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.TRENAŽER ELITE ROLLER QUICK MOTION

( TRN-0162001 )

Elite Quick Motion roler

Quick Motion je izuzetno kompaktan valjak sa integrisanom magnetnom jedinicom otpora, specijalno dizajniranom sa tri nivoa otpora, da simulira širok spektar uslova vožnje, od vožnje po ravnom do jakih uzbrdica.

Novi Floating-Sistem valjaka ima ekskluzivni i potpuno redizajnirani Elite uzdužni oscilacioni sistem koji apsorbuje inerciju generisanu od pokreta vozača i kompenzuje težište, što trening na valjcima čini još prirodnijim i intuitivnijim. Ovaj sistem takođe povećava stabilnost i lakoću korišćenja, tako da je Quick Motion savršen za sve nivoe performansi i pogodnosti, za pro i amatere podjednako.

Parabolični valjci (85mm sredina, 100mm po krajevima) olakšavju održavanje ravnoteže i nude veću bezbednost tokom treninga.

Ram je sklopiv i može se lako skladišti. Integrisana drška omogućava lakši transport.

Prednji valjak se lako prilagođava u 11 različitih položaja što obezbeđuje savršenu kompatibilnost za različita međuosovinska rastojanja (944mm – 1144mm).

Kompatibilan sa Misuro B+.

Idealan za: Road bike, Mountain bikes, Track bikes, Fixed bikes

Eurobike Gold Award 2016

Više o proizvodu: ELITE

Šifra proizvoda: TRN-0162001 Kategorije: , ,
×