, ,

USMERIVAC TOCKA ELITE STERZO


USMERIVAC TOCKA ELITE STERZO

Imamo na stanju! Rok isporuke je do 3 radna dana

Šifra proizvoda: TRN-0180602

4490din

u cenu je uračunat PDV

Karakteristike proizvoda

Proizvođač/Brend

Power Bike tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.STALAK ZA PREDNJI TOČAK ELITE STERZO

( TRN-0180602 )

Elite Sterzo blok sa funkcijom upravljanja jedan je od najzanimljivijih dodataka vašim vežbama u zatvorenom jer vam omogućava da upravljate volanom kao da ste zaista na putu. Postavite prednji točak u Elite Sterzo blok i uživajte u najrealističnijoj vožnji u zatvorenom.

Elite Sterzo se sastoji od rotirajuće osovine u koju jednostavno postavite prednji točak svog bicikla (prima gume širine do 56 mm).

Rotirajuća jedinica je dizajnirana da obezbedi maksimalnu stabilnost bicikla, kao i maksimalnu slobodu kretanja točka ulevo i udesno, do 34° rotacije sa svake strane.

Rotirajuća osovina ima prikladan sistem automatskog povratka za lako vraćanje volana u prvobitni položaj.

Elite Sterzo takođe ima praktične gumene jastučiće protiv klizanja koji nude još veću stabilnost u vožnji, kao i zaštitu kontaktnih površina od mogućih ogrebotina. Za veću stabilnost, isprobajte ga sa protivkliznim površinama kao što je Elite podloga za trening.

Više o proizvodu: ELITE

Šifra proizvoda: TRN-0180602 Kategorije: , ,
×